Actueel

Wij hechten aan de privacy van onze leerlingen. Om die reden vindt u op deze pagina slechts een selectie van ons nieuws, waarbij we één foto per artikel tonen. Ouders en verzorgers van onze leerlingen kunnen terecht op MijnSchool. Wie is ingelogd vindt daar het laatste nieuws, de agenda en andere actuele zaken.

22 november, Voorleeswedstrijd

Woensdag 18 november hebben zes kinderen uit groep 7 en 8 meegedaan aan de schoolronde van de voorleeswedstrijd. Alle zes kinderen hebben ontzettend goed en mooi voorgelezen. Esmay uit groep 7 werd de uiteindelijke winnaar. Zij vertegenwoordigt onze school begin 2021 in de vervolgrondes.

17 november, Sinterklaas

Beste ouders/ verzorgers,

We zijn heel blij dat we u kunnen vertellen dat Sinterklaas dit jaar gelukkig wel naar de Korendrager komt. Het was even spannend maar nu weten we het zeker. Hij komt 4 december op school. Hoe en hoe laat dat weten we nog niet.  De kinderen van groep 1 t/m 4 komen die ochtend een kwartiertje later uit school. !2.00 uur i.p.v. 11.45 uur.

Verdere informatie volgt nog.

 

Met vriendelijke groet,

Piet Huijser

17 november, Reizigers in groep 2 rood.

Op maandag 9 november hebben studenten van de PABO een creatief event verzorgd in de klas. De reizigers wilden graag op vakantie, maar nu dat niet meer kan zijn we op school op reis geweest. De kinderen mochten djembé spelen, een indianentooi maken en doen alsof ze op safari waren in de jungle. Ze deden enthousiast mee zoals op de foto's is te zien! 

november

30 De info verschijnt deze week

december

4 Sinterklaas op school
17 Kerstviering
19 Kerstvakantie